Iskustvo

Osnivanje sopstvene firme, pogotovo u vreme nestabilne ekonomske situacije i njeno pozicioniranje na tržištu, nije ni lak, ali ni zahvalan poslovni poduhvat. Agencija BILANS je porodična firma koja uspešno posluje od 1991. godine.tako da naše iskustvo u vođenju knjigovodstva takve firme, pokazalo se kao vrlo korisno i dragoceno.

Brzina

Preciznost, brzina ažuriranja knjigovodstvenih podataka, kao i vrhunski profesionalizam samo su neke od osobina koje krase našu knjigovodstvenu firmu, čiji su stručni saveti i realizacija posla uvek na najvišem nivou.Rad koji se odlikuje ažurnošću, kvalitetom i tačnošću je dobar argument da baš nas izaberete!.

Kvalitet

Posedujemo vrhunski kvalitet stručnih kadrova koje jedna agencija koja se bavi ovako odgovornim poslom mora da ima. Pre vaših odluka dobićete kvalitetne, precizne i pouzdane savete koji vam u mnogome olakšavaju poslovanje.

LIDERI U REGIONU

Posetite nas, uvek ste dobrodošli !

Radnim danima dostupni smo na brojevima telefona : +381(0)15-881420, a naša elektronska pošta je : cotricn@open.telekom.rs. Osoba za kontakt NATAŠA ČOTRIĆ.

AGENCIJA ZA PRUŽANJE KNJIGOVODSTVENIH USLUGA BILANS

PAŠIĆEVA 17,LOZNICA

PIB:104193389