Pravila

Uslovi i pravila korišćenja PORTALA

Web portal VASRACUNOVODJA.COM je informacioni i komunikacioni servis koji je agencije Freedex realizovala u svrhu bolje poslovne integracije i povezivanja svih računovođa u Srbiji ,kao i ostalim zemljama na teritoriji Jugo-Istočne Evrope , a sve u cilju afirmacije računovođa kod svih pravnih i fizičkih lica .

Korišćenjem ovog portala ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja propisana Opštim uslovima poslovanja agencije Freedex.

Portal VASRACUNOVODJA.COM sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja oglašivača,baze podataka , linkova ka spoljnim stranicama i banera.

Firma Freedex stoji iza tačnosti i ažuriranosti sadržaja i obezbeđuje posetiocima korišćenje sadržaja portala VASRACUNOVODJA.COM. Svi registrovani posetioci,imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Autorska prava

Freedex – polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje i sva vlastita rešenja – grafička, tekstualna, baze podataka i programerski kod.

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale,nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima i zaštićen je od strane Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije.

Delovi ili ceo portal ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenešeni, publikovani ili distribuirani bez predhodnog pismenog odobrenja Freedex, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala , pojedinačnog korisnika radi isključive lične upotrebe.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Freedex) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ni jedan deo portala VASRACUNOVODJA.COM ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.

Za sve sporove koji su nastali iz kršenja Opštih uslova poslovanja agencije Freedex , nadležan je Trgovinski sud u Kragujevcu .Freedex zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

Sve predloge, sugestije, kritike, žalbe i sl. vezane za rad našeg sajta dobronamerno prihvatamo i možete ih slati na mejl info@vasracunovodja.com, a mi ćemo Vam rado izaći u susret u najkraćem mogućem roku.