Softver

Napomena agencije Freedex (vlasnika ovog sajta): Nismo odgovorni za kvalitet programa i nivo usluga koje nude firme pri oglašavanju na našem sajtu. Predlažemo Vam da uvek pre kupovine isprobate demo verziju.

Poslovno knjigovodstveni softver i za najzahtevnije korisnike.

Softver / Tehnička podrška:

Tel/Fax:+381 11 7850 120

e-mail: podrska@calculus.rs 

NOVA GENERACIJA POSLOVNOG SOFTVERA

Kompanija AB Soft osnovana je 1990. godine kao preduzeće za projektovanje i izradu informacionih sistema. Nakon dugogodišnjeg uspešnog rada i stečenog velikog iskustva, AB Soft danas na našem tržištu predstavlja jednu od kompanija koje su se dokazale na polju izrade, implementacije i uvođenja informacionih sistema za potrebe privrednih subjekata različitih delatnosti, kako ERP kategorije, tako i rešenja za upravljanje kadrovima, dokumentacijom i odnosima sa klijentima. Sa sedištem u Beogradu i poslovnicom u Valjevu, kompanija AB Soft zapošljava 44 stručnjaka angažovanih na projektovanju, izradi i održavanju poslovnih informacionih sistema. Iskusan tim programera, više od 2.000 instalacija poslovnog softvera, kao i brz odziv na sve zakonske izmene i prilagodljivost sistema specifičnim zahtevima, osnova su za pozicioniranje u sam vrh proizvođača informacionih sistema. Službu podrške u AB Softu čini tim programera i konsultanata različitih profila i specijalizacije. Ono što njih izdvaja jeste višegodišnje iskustvo svakog člana tima na poslovima projektovanja, razvoja i implementacije poslovnih rešenja.

INTEGRISANO PROGRAMSKO REŠENJE ZA KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE

NOVA GENERACIJA POSLOVNOG SOFTVERA

Kompletno rešenje za rad preko interneta, bez instalacije programa, sa obezbeđenom infrastrukturom, serverima, internet protokom i neograničenim prostorom na disku. BIS-ERP-WEB je najsavremenije softversko rešenje, izgrađeno po najvišim standardima i u potpunosti usklađeno sa zakonskim propisima.